Randa. Dua tujuh belas taun heubeul budak. Kuring boga panghasilan stabil sarta atikan leuwih luhur. I love Hiking, I sunda masak. Happy pamajikan, kuring boga dua putri, putri nikah, hirup nyalira. Abdi bogoh hirup jeung urang. Kuring hayang jadi happy — ayeuna nya éta waktu pikeun nu.

Halo, mah boga ukrania wanoja di momen lamun kuring cicing di Syria. sababaraha taun ka tukang kuring jadi randa, abdi hoyong jeung kami siap pikeun ngamimitian hubungan nu anyar. Pedagogical latihan, kuring asih barudak loba pisan. Kuring coba kungsi meunangkeun bosen, sabab teu sagalana dipigawé pikeun pangalusna.) Kuring cicing jeung putra mah jeung kolotna. Putra. Ngora, geulis gadis kuring keur néangan hiji lalaki keur serius hubungan, pikeun ngamimitian hiji kulawarga, kuring boga hiji anak nu ngaranna Danil

About