Mah tangtu geus diteundeun nongkrong jeung nya, tapi kuring diperlukeun pikeun muka sesa lamun kuring hayang ka pihak peuting. Kuring ngan angon tilu jam peuting tadi. Kuring lumpat kana dirina dina waktu peuting ogé. Tanya kuring indit ka babaturan nya tabel tapi jalan loba teuing katresna aya keur kuring méakkeun waktu jeung nya. Pribadi, lamun kuring spent jam jeung gadis diajak ngobrol nya, mangka meunang nya jumlah mangka jeung aya atawa engke peuting, kuring bakal teks nya hiji hal anu urang boh babarengan dina jam nu, lulucon a, hiji comment ngeunaan sababaraha weirdo dina basisir, jsb. Kuring bakal ngaliwatan nu ‘hey, kumaha nu anjeun.’. anu méré shit kumaha baé. Pikeun kahiji teks make, ‘Hey naon nepi. atawa ‘Hey kumaha nu anjeun. Sadaya waktu. Teu nanya lamun manéhna emut anjeun, teu bisaeun bodo carita, teu nyaritakeun lulucon a, teu coba jadi imut. Lamun manéhna hayang ngobrol jeung anjeun, manéhna bakal ngabales ka jalma. Henteu masalah lamun anjeun henteu paduli ngeunaan kumaha manéhna atawa teu, anjeun geus ngan méré nya hiji hal pikeun ngabales ka, pikeun meunangkeun dianggurkeun chit-chat bade (di dieu anjeun bisa ngelingan nu bodo jeung nu goofy kumis di basisir), jadi anjeun bisa ngawangun nu minimal jumlah kanyamanan dina dirina. Potong convo pondok w o ngarespon, mangka ngamimitian nepi poé saterusna, jeung nanya nya kaluar, ideally pikeun peuting nu meunang nya pikeun nyieun hiji dorongan kaputusan. Di luhur sagala: Tetep eta basajan. Ulah anjeun guys turutan Rosh saran dina texting katresna pikeun kahiji kalina antara jam dalapan jeung salapan pm pastikeun maranehna paling dipikaresep teu riweuh. Kuring nyaho eta mana anu tanpa kudu nyebutkeun tapi saprak kuring teu nyaho kumaha alus anjeun texting game ieu, kuring gé babagi. Lamun anjeun téks nya nu basajan hey naon nepi atawa naon bae ngan pastikeun anjeun tungguan nya ka ngabales kahiji sabab euweuh nu robah warna ka warna gadis off leuwih gancang ti lamun anjeun téks nya dua kali saméméh manéhna teks deui lamun manéhna nyokot lila teuing ha-ha. Ogé coba nungguan sahenteuna — menit sanggeus manéhna teks anjeun ka téks nya balik deui euy jadi manéhna weruh anjeun geus shit ulah sarta manéhna teu NU penting. Kuring nyaho eta mana anu tanpa kudu nyebutkeun tapi saprak kuring teu nyaho kumaha alus anjeun texting game ieu, kuring gé babagi. Lamun anjeun téks nya nu basajan hey naon nepi atawa naon bae ngan pastikeun anjeun tungguan nya ka ngabales kahiji ngabalukarkeun ha-ha. Ogé coba nungguan sahenteuna — menit sanggeus manéhna teks anjeun ka téks nya balik deui euy jadi manéhna weruh anjeun geus shit ulah sarta manéhna teu NU penting. Sedengkeun pikeun dago — menit, kuring coba eunteung sabaraha lila manéhna nyokot. Jadi, lamun manéhna nyokot hiji jam pikeun meunangkeun deui ka kuring, kuring nyokot hiji jam jeung parobahan ka meunang balik deui ka dirina. Biasana ieu meunang nya pikeun ngamimitian ngarespon leuwih gancang, sarta saterusna kuring gé nyokot lima menit, kajaba urang geus nyetel hiji pasamoan. Kuring oge bakal maledog di ngalegaan pauses antara teks pikeun apan eta. Sakapeung ngahaja, jeung kali séjén dunya ieu salaku kudu, jeung kuring geus hal anu leuwih penting ka mess kira-kira jeung. Kuring salaku single anjeun bisa jadi di momen. Kuring spent mah sakabéh spring break di Baja California, Mexico, jeung indit weekend pamungkas ogé. Jadi, kuring mungkas mah Mexico adventures jeung tilu notches jeung ton phone ‘s. Eta pisan gampang pikeun kuring poe game turun aya mangka san Diego keur sababaraha alesan. Eta ngajadikeun kuring nyadar yén kuring geus aya di san Diego lila teuing jeung kudu pindah jauh sakali kuring sarjana. Sadaya nya teks dikirim dina menit nepi ka pamungkas hiji. jadi, kuring keur asumsina manéhna teu bisa rencana nu jauh sateuacanna jeung muga méré kuring response a. Kuring bener teu paduli naon hasilna. Kuring ngabandungan dina téks nuturkeun up jeung American girls jeung saha atuh kuring kudu pikeun berpungsi dina eta. Jigana mah teu oke. Mimiti alus. Sorangan, kuring ogé teu kawas kaasup ngaran mah dina awal teks boh, kuring ngaharepkeun manéhna geus disimpen mah, tapi lamun teu, manéhna gé ménta ngaran anjeun kajaba manéhna geus henteu dipikaresep. Kuring teu kawas FB hal, tapi kuring geus kungsi aya nu balik bener bad saméméh lamun kuring nolak, jadi anjeun meureun nyieun pilihan katuhu. Mah kawas kumaha anjeun terus hal logistik, tapi kuring mikir anjeun dijieun dua kasalahan gedé di dieu. Kahiji, anjeun nanya nya kaluar teuing geura-giru. Kuring leuwih resep pikeun nungguan hiji poé, nyoba jeung thinly kedok kanyataan yén I m ngan nyoba pikeun meunangkeun dina calana nya. Kadua, anjeun nanya nya kaluar dina sabtu minggu. Nu biasana goréng keur tanggal kahiji. Bade keur poé kajadian ieu pinter padahal, tinimbang bade pikeun hiji hal dina hiji weekend peuting. Lamun ceuk manéhna, ‘Nope. Can ha-ha naon ngeunaan anjeun. Abdi meureun geus ceuk hal gila kawas, ‘Bade Vegas, jam liar partying.

Anjeun bisa ngaganti Vegas jeung hal kawas Amsterdam lamun anjeun geus geus deukeut ka Vegas. Teu usaha bad di sadaya sanajan. Saprak manéhna sigana saperti teu mirip pikeun ngabales, abdi ngan lather, bilas malikan. Ngadagoan sababaraha poé, meureun némbak pikeun senén saterusna jeung ngirim sejen ‘Naon up. Idly gombal ngeunaan weekend anjeun, ulah ngabales ka unggal talatah manéhna ngirimkeun instan, mangka ngan sacara acak eureun ngabales, ideally lamun manéhna nanyakeun pertanyaan. Ngabales ka nu nanya dina — jam, terus segue kana nanyakeun nya kaluar for keur peuting éta, atawa di handap. Nu bakal jadi hiji salasa atawa rebo peuting lamun anjeun geus ngajaga skor.

Alus tuah

Ku jalan manéhna teu dua puluh-hiji acan, jadi pilihan anu kawates nightlife wijaksana kajaba kuring balik deui ka handap pikeun Mexico jeung nya. Kuring geus belanja teuing duit lately jeung dina raraga pikeun logistik pikeun karya turun aya mah tangtu kudu meunangkeun hotel. Kuring meunang urut pamanggih ti sobat mah. gaya mah geus tangtu tetep eta basajan jeung dahar beurang, tapi sobat mah geus meunang cara leuwih burit tuluy kuring lately jadi megatkeun pikeun nyokot nasehat-na. Jadi, anjeun keur bade Vegas jeung anjeun teu nyebut ieu. Ha, kuring sok ‘bisa’ go ka Vegas pikeun sabtu minggu, jadi kuring gé nyebutkeun hal kawas éta. Kuring leuwih resep meunang, ‘manéhna serius. hamster roda ngarobah dina sirah nya. Coba pikeun nyegah nanaon nu aya dahareun nu patali jeung keur tanggal munggaran, jeung urut hal bisa jadi teuing pribadi keur tanggal kahiji. Teras deui, manéhna dua puluh jadi pilihan anjeun nu rada kawates. Manéhna bisa meunangkeun kana hiji hookah bar katuhu. IDK, ieu téh naha abdi mah limit. Atoh, ulah coba olahtalatah deui nya nepi senén atawa salasa, terus ngan pretend anjeun kungsi ngondang nya kaluar di tempat kahiji ku mulai leuwih deui. sobat mah ka kuring tadi peuting manéhna geus suite di Cosmo jeung mimiti nya wingman bailed dina lalampahan. jadi, kuring mayar rebu dua ratus dua peuting di hiji suite jeung manéhna, salah sahiji katresna jeung gadis babaturan. Ieu téks basajan geus umumna sok gotten responds, atawa sahenteuna. Kuring henteu weruh lamun ieu téh beta. Tapi kuring geus pissed off sababaraha loba chicks dina loba tempat atawa messed nepi game mah. jeung eta sok sigana karya méré kamari ayun. Kuring mikir sabab anak sawaréh flattering tapi daun cukup kamar pikeun maranéhanana insecurities ka nanya. Alusna Mah heran, naon jalma ieu pamikiran. Komo situasi anu lengkep shipwrecked. Nu chicks geus sagala di minimum a.

direspon

About