Mexico nyaéta hiji nu paling rupa-rupa nagara lamun datang ka pasamoan katresna lokal pikeun sex, jeung kuring yakin loba nu geus rea nu beda maksud nu pangeusina kana sirah anjeun lamun anjeun mikir ngeunaan eta. Sedengkeun aya ton pantai, kota, wates kacamatan, jeung sajarah wewengkon nu Mexico oge dipikawanoh pikeun, eta jigana nu ibu kotana sorangan nyaéta hiji nu meunang saeutikna perhatian, jadi eta ti mongers, atawa wisatawan biasa. Mexico City sigana cukup mindeng overlooked, nu saeutik aneh tempo kumaha gedé éta téh. Ieu téh salah sahiji nu panggedéna, paling kota asezare populata di dunya, jeung leuwih well salapan juta urang dispersed sakuliah inti urban. Jadi naha teu Mexico City meunang diliwatan leuwih jadi mindeng. Meureun loba alesan, utamana sanggeus ka teu jeung persepsi rampant kajahatan, jeung meureun kurangna hiji basisir. Urut téh lengkep untrue, sarta dimungkinkeun nyaéta nyimpang.

Ieu teu wates kota. Hayang nganjang Méksiko city jeung basisir pamandangan jeung sagala rupa nu barang. Pindah ka Cancun atawa Puerto Vallarta. Upami anjeun hoyong kosmopolitan pangalaman dina masif kota nu ngabogaan hiji gelo nightlife, nyatu sajarah, jeung salah sahiji anu pangalusna dahareun pamandangan di dunya.

Datang ka Mexico City

Tapi kuring nyaho anjeun geus teu datang ka dieu ngan pikeun nu, jadi hayu urang ngobrol ngeunaan di mana papanggih katresna. Aya geus sababaraha hal nu peryogi kauninga beforehand, tapi. Hayu urang meunangkeun ieu kaluar ti jalan ayeuna: Mexico City teu unsafe. Kanyataanna, eta bisa jadi aman ti loba gede USA kota, utamana lamun anjeun nyimpen anjeun journeys dugi ka»katuhu»wewengkon — nu aya nyatu. Mexico City kawas Latin NYC, ngan leuwih badag, leuwih rupa-rupa, jeung jeung nyatu anak sorangan nuances. Jadi, lengket nice neighborhoods, ulah flash anjeun shit kira-kira, mayar perhatian, jeung anjeun bakal jadi serba rupa. Anjeun bisa jadi geus ditebak, nyaho sababaraha conversational spanyol bakal balik cara lila. Enya, kavling tina speaker inggris aya di dieu, tapi ieu téh Mexico. Lamun anjeun sahenteuna bisa mawa dina dasar paguneman jeung mintonkeun yen anjeun méré damn ngeunaan nagara anjeun aya dina, chances anjeun sukses balik jalan up. Nyaho kumaha tari mantuan teuing. Kuring gé ngomong deui: Ieu dayeuh badag. Teu mintonkeun nepi pamikiran anjeun bisa nalukkeun eta sadayana dina saminggu. Anjeun bakal runtah waktos anjeun, musna, meunangkeun frustasi, jeung mungkas nepi teu bener manéh loba nanaon, iwal meureun transit umum. Set anjeun loka dina hiji atawa dua wewengkon jeung cicing dina eta. Nu paling populér wisata jeung nightlife wewengkon nu Condesa, Polanco, jeung Roma. Ieu distrik geus countless pilihan pikeun accommodations, klub, bar, restoran, daytime barang, jeung sagalana sejenna. Plus, maranehna pisan nice, pisan aman, sarta pinuh ku jelema anjeun bakal hayang jadi rapat. Appearances urusan loba di dieu, jeung lamun anjeun rék boga sex jeung Mexico City katresna tanpa mayar, anjeun bakal kudu pikeun nyetél sorangan eta. Pakéan saeutik nicer, jeung cicing well-groomed, tur anjeun bakal boga hiji leg up dina klub jeung bar. Coba nangtung kaluar ngan saeutik. Jeung sok aya tambahan nice ka dulur anjeun sapatemon, jadi eta guys séjén, katresna, bartenders, waiters, naon bae. Zona Rosa nyaeta beureum-cahaya wewengkon jeung kavling tina jalan walkers, klub strip, parlors urut, jeung ati-ati, ogé sababaraha ladyboys. Hiji hal anjeun bakal aya bewara gancang: urang dieu pisan friendly. Warga satempat sok gancang pikeun mantuan anjeun lamun anjeun boga patarosan, sarta anjeun teu kudu salempang ngeunaan sia hustled atawa nu mana wae nu. Anjeun bakal ningali nu occasional baramaen, jeung sababaraha agrésif pkl, tapi lamun anjeun aya dina bagian kota di mana anjeun sabenerna perlu pikeun rapat katresna, anjeun moal nungkulan ieu mindeng teuing. Bar pamandangan di Mexico City masif. Lamun dina tempat kawas Polanco jeung Condesa, éta saeutik overwhelming sabenerna, saperti aya hiji ridiculous jumlah pilihan. Gumantung kana naon bar anjeun di, anjeun bisa mere nyaho sababaraha gawe katresna panggilingan kira-kira teuing, tapi maranehna pasti teu teuas pikeun titik kaluar. Salon Pate Negra (poto) nyaéta hiji tempat nu anjeun bakal ngadéngé ngeunaan loba kira-kira Condesa wewengkon. Aya loba gringos kira-kira ti jaman ka jaman, tapi tempat ngeusi nepi dina weekends, jeung robah warna ka warna kana leuwih ti hiji hookup panyadia ku waktu keur gulungan kira-kira. Gin nyaéta hiji bar nu leuwih anyar geus saeutik leuwih upscale vibe. Ieu téh sabenerna hiji hal anu alus pikeun nohonan katresna. Kualitas katresna di dieu bakal mindeng jadi loba nu leuwih alus, babarengan jeung nu mana wae nu paguneman. Gemblengna, Gin geus jadi pisan populér, sarta pohara sosial bar nu ngajadikeun eta gampang pikeun minuhan sababaraha katresna dina hiji peuting anjeun keur ngagiling kira-kira nyieun paguneman. Pikeun leuwih ngarasakeun Kulon, Jules Basement aya di Polanco nyaeta speakeasy-gaya bar nyaeta pisan friendly jeung senang, jeung sok metot alus riungan. Anjeun hartina boga pikeun ngakses aku eta ku jalan kana taqueria, nanyakeun nona nu mana panto, sarta asup ngaliwatan panto kulkas nu muka ka hiji nurun staircase nu ngabalukarkeun bar. Gede cocktails, jeung ngan jenis katresna anjeun bakal hayang méré waktos anjeun. Sejen hugely populér bar cocog pikeun minuhan»open-dipikiran»katresna pikeun sex anu buruh tani Cianjur tour, Wallace Whisky Bar, jeung Kinky Bar — kuring geus dicirian eta sadaya dina peta di ahir pituduh (bir pin). Ngan kitu jeung bar pamandangan, Mexico City club adegan nyaéta vast. Anjeun bakal manggihan cukup alus campuran vibes jeung gaya, jeung alus bagian dedicated ka hip hop jeung luhur opat puluh barang. Klub di dieu cicing muka geulis ahir dina weekends, biasana nepi ngeunaan kami, jadi teu rencana aksi élmu sarta téknik nepi ka kira-kira tengah wengi. Kapercayaan nyaéta konci di klub. Pendekatan gadis, mimitian menari, nempo naon nu kajadian. Jadi disusun pikeun meuli inuman nyatu for everyone teuing. Sababaraha kuat tari belah bisa nyieun up for kurangna spanyol, lamun teu nepi ka laju. Jeung salaku sok, jadi mindful tina kalangan sosial. Jadi friendly jeung sakabeh group upami anjeun hoyong hal balik di mana waé. Ieu teu bisa disebutkeun aya kavling tina katresna ku sorangan atawa jeung ngan hiji séjén babaturan, kumaha oge. Eta hésé ngahususkeun hal turun ka komo ngan — klub, salaku aya jadi loba pilihan alus. Salaku per tadi, Polanco jeung Condesa anu pangalusna anjeun bets dina watesan neighborhoods. Sunda anu aya di Polanco, jeung nu hiji tempat gede papanggih Mexico City katresna anu diasah ka nines. Weekends anu dipak, tapi rebo peuting nu gede pikeun ngabogaan saeutik leuwih rohangan pikeun beroperasi, tanpa eta keur awkwardly sparse jero. Kavling tina industri service katresna di dieu dina peuting éta, nu hiji hal anu alus lamun tujuan anjeun pikeun pamustunganana papanggih batur geus bandung jeung. Bandung Sosial Rhodesia jeung Kasalahan (tempo video di handap) anu pohara populér nightclubs aya di Condesa. Anjeun bakal meunangkeun campuran alus katresna di dieu, salaku pamandangan saeutik leuwih standar sajauh normal klub peuting indit. Mexico City dasarna pangbadagna kota di dunya, jadi anjeun bisa ngaharepkeun nyatu happy ending parlors urut. Anjeun sahenteuna bisa meunangkeun hiji pakasaban leungeun atawa niup pakasaban di paling tempat, jeung mindeng full service sex ogé. Gumantung kana»spa,»anjeun bisa jadi teu bisa ka milih ti lineup, sedengkeun nu sejenna milih anjeun hiji mojang. Anjeun ngan bakal kudu balik dina jeung ekspektasi low jeung nempo naon kajadian. Untungna, hasilna téh umumna gede leuwih mindeng ti teu. Urut spas datang jeung indit loba, tapi aya sababaraha nu geus dilaksanakeun nepi kana waktu. Klinis Saville dina Zona Rosa ngabogaan reputasi alus pikeun ngabogaan santun katresna keur padet harga. Aya tilu misah kamar, jeung tilu katresna gawe, sakabéh nu nawarkeun full service. Golden Awak sejen populér lokasi jeung pamilih gede katresna. Zona Rosa sacara umum ngabogaan loba urut lokasi, jadi anjeun ngan bisa nyokot walk kira-kira iraha anjeun datang. Ngiringan route ogé bisa jadi hiji alus, utamana di Mexico City. Deui, ukuran kota nyaéta pikeun kaunggulan anjeun, jadi anjeun boga ton pilihan. Anjeun bisa manggihan sababaraha hottest escorts di dunya di dieu, nu bisa sok jadi loba gampang ti bade kaluar sadaya peuting jeung diputer game. Kantun pencét nya nepi dina WhatsApp, atawa email, jeung anjeun tiasa gaduh hiji panas Méksiko gadis di kamar anjeun dina jam. Ngaharepkeun mayar di mana waé antara, jeung, Pesos pikeun sex jeung luhur-tingkat bakat. Top Ngiringan Babes jeung Kota Bandung aya tempat gede pikeun ngamimitian upami anjeun keur néangan anu pangalusna anu pangalusna. Upami anjeun hoyong ngaronjatkeun chances anjeun ngabogaan kelamin jeung Mexico City katresna haratis, anjeun bisa ngumpulkeun hiji daptar badag prospek ku ngan saukur ngagunakeun loka dating pikeun nyieun pipelines for lamun anjeun geus sumping. Eta sacara pangalusna pikeun mimitian meureun sabulan kaluar jeung nyieun sababaraha alus deui jeung mudik komunikasi jeung sababaraha katresna anjeun resep. Méksiko Cupid téh pangalusna loka dipake, saperti eta geus paling pamaké (leuwih ti), jeung nu paling lengkep propil. Sadaya kudu maneh mun geus nyetel profil anjeun sorangan, jeung mimiti browsing katresna ka talatah. Nanya maranehna kaluar keur kopi, atawa pikeun dinner, jeung saterusna saterusna lamun manéhna hayang ka»nongkrong»sareng anjeun aya atawa»lalajo film»balik deui di kamar hotel.

Gampang

Mexico City pisan underrated pikeun mongering, jeung saprak ieu teu paling touristy kota, anjeun teu kudu salempang ngeunaan sagala crap nu biasana mana jeung salah. Salami anjeun turutan tips mah, jeung cicing di hiji alus bagian ti kota, anjeun kudu boga hiji waktu menak — naha nu nuju mayar for eta atawa henteu. Abdi nyarankeun saeutik boh lamun anjeun bisa. Sanggeus sababaraha poé di dieu, anjeun bakal ngarti naha jadi loba guys nu nyieun eta salah sahiji paporit maranéhanana sex maksud

About