Aya denying kanyataan nu Méksiko awewe anu panas. Sanggeus kabéh, leuwih ti hiji juta lalaki nu gila ngeunaan Eva Longoria. Méksiko awewe pisan populer di kalangan kulon lalaki, tapi maranéhanana mindeng mungkas nepi nyieun sawatara kasalahan umum lamun nyoba tanggal ieu geulis jeung sexy awewe. Anjeun kudu bener-bener ngarti kabiasaan jeung budaya Méksiko awewe dina raraga pikeun meunangkeun deukeut ka, di dieu aya sababaraha tips anu bakal nulungan urang ngahontal tujuan ieu. Paling kulon lalaki nu teu bisa ngarti ekstrim patuh jeung hormat alam Méksiko awewe. Maranéhanana bisa kaciri teuing sumanget pikeun nyieun anjeun bagja jeung ieu bisa nyieun anjeun uncomfortable. Saméméh anjeun manggihan diri di kaayaan saperti a, geus pangalusna pikeun meunangkeun acquainted jeung sababaraha aspék budaya Méksiko. Lalaki nu sacara tradisional dominan inohong di imah Méksiko, jeung ieu téh alami pikeun awewe ka kasampak nepi ka eta. Ku kituna, teu nyangka pisan sarua hubungan lamun bobogohan Méksiko awéwé. Man A ieu sakuduna jadi panyadia jeung caretaker di Méksiko budaya. Lamun nyaho jalma anu geus dina hubungan jeung hiji Méksiko awewe, maranéhanana pasti bakal obrolan ngeunaan maranéhanana gairah jeung kaasih alam. Pikeun manusa anu muterkeun kartu-na katuhu, eta moal nyokot lila pikeun meunangkeun saratus persén komitmen ti Méksiko gadis. Tapi waspada of anger maranéhanana di hal aya perang atawa argumen. Sabab Méksiko awewe anu jadi gairah, eta gampang maranehna pikeun leungit watek atawa meunang annoyed geulis gancang. Jadi, anjeun bisa jadi geus ka cocog tingkat maranéhanana asih jeung komitmen mun hayang nepi ka tanggal eta dina ngajalankeun lila. Kulon lalaki anu dipikawanoh jadi pisan diteundeun deui. Maranéhanana mindeng hirup dina chip, pizza jeung nu séjénna rangkep pangan junk. Hanjakalna, ieu teu damang gaya hirup bisa jadi bit a turn-off pikeun Méksiko awéwé. Ladies ieu asih hirup sehat jeung nyokot care pohara alus awakna. Jadi, lamun anjeun hayang ngadukung hubungan jangka panjang jeung Méksiko gadis, anjeun bisa jadi geus meunang dipaké pikeun dahar sababaraha sayuran jeung nginum sababaraha herbal tea. Ngobrol jeung anjeun Méksiko awewe pikeun lima menit jeung anjeun bakal nyaho yén maranéhanana pisan riang. Ieu wanoja sunda bade kaluar, pasamoan anyar urang jeung partying saacan jam wee isuk-isuk. Jeung urang teu bisa ngalepatkeun eta — Mexico nyaéta hiji tempat pihak jadi eta asalna alami ka maranehna. Sejen tret umum observasi dina Méksiko awewe nyaeta aranjeunna anu cukup flirtatious. Sedengkeun ieu awewe bisa jadi tradisional, maranéhanana ogé cinta diputer kira-kira. Di Méksiko budaya, manusa téh dipiharep tilikan nu awéwé, jadi geus pangalusna pikeun anjeun nyieun mimiti pindah mun anjeun geus kabetot dina dirina. Mertimbangkeun ngirim nya kotak chocolates jeung kembang nyieun koneksi jeung nya. Jeung di dieu kang hiji hal penting pikeun nyaho ngeunaan Méksiko awewe: ulah nganggap yén maranéhanana baris ngajalankeun sanggeus anjeun ngan sabab aya nu maranéhanana ngan saukur alam. Keur sakabeh lalaki milik bagian kulon dunya, saperti Amérika Sarikat jeung Éropa, sign up for Méksiko loka dating nyaho yén dating teu disetir ku sex di Mexico. Jadi, lamun anjeun keur signing nepi ngan pikeun meunangkeun sababaraha ‘action’ jeung Méksiko awéwé, anjeun bakal ngeureunkeun nepi meunang kuciwa. Bobogohan Méksiko awewe dimimitian ku ngawangun hubungan friendly jeung tuluy lalaunan pindah ka sunda.

Méksiko awewe anu dipikawanoh pikeun maranéhanana cinta ka pakéan nepi di baju glamorous jeung maké beban jeung beban tina makeup.

Sarta tangtu, maranehna ngalakukeun ieu sampurna

Jadi, lamun hiji Méksiko awewe nyebutkeun yén manéhna téh can milih nya footwear atawa handbag, bisa assured nu ieu bade jadi lila saméméh manéhna ngajadikeun eta nepi ka tanggal tempat. Tapi anjeun teu kudu mawa ieu salaku disrespect waktos anjeun jeung parasaan ieu téh kumaha euy Méksiko awewe fungsi. Maranéhanana geus badag wardrobes dipak jeung baju jeung ton jeung ton makeup nu maranéhanana asih nerapkeun. Basa anjeun keur kaluar dina tanggal dinner jeung Méksiko awéwé, anjeun bakal kudu sampurna gentleman jeung jaga anjeun tata krama di pariksa. Pikeun conto, ngajaga deui anjeun lempeng lamun diuk dina korsi jeung dahar lalaunan tinimbang gulping turun kadaharan di rurusuhan.

Jeung sok meunang tab

About