Dina Mexico, loba tradisi nu pituduh dating hubungan. Sedengkeun jalma ngora di kota gede bisa jadi dipangaruhan ku Amérika Sarikat, jelema di leuwih padesaan bisa tahan asup pikeun tradisi, utamana maranéhanana diatur ku Katolik nilai jeung adat istiadat tradisional Méksiko kulawarga. Kitu adat di Mexico, kabeh jalu bikang hubungan mimitian ku manusa ngudag. Wanoja sacara tradisional waits pikeun manusa pikeun ngudag nya, naha keur tari di hiji pihak atawa klub atawa indit dina tanggal hiji. Sedengkeun jalma ngora di kota gedé bisa ngadopsi leuwih modern kabiasaan, jelema di leuwih désa jeung konservatif propinsi taat ka prakték ieu.

Lalaki customarily nu sopan, muka panto pikeun awewe jeung cara kaluar samet.

Lalaki nu dipiharep jadi layeut jeung well-mannered

Hiji bobogohan tradisi populér di Mexico jeung nu séjénna spanyol-diomongkeun nagara ‘pyrope,’ nu mangrupa hiji cara lalaki mintonkeun interest di awewe. Pyropes nu flirty koméntar dijieun pikeun awewe, kadang kaasup endearments saperti ‘mi amour,’ nu hartina ‘sunda mah,’ jeung ‘jambu,’ nu hartina éndah atawa denok. Sejen Méksiko bobogohan tradisi ‘la serenade,’ prakték nu suitor a datang di interest sunda nya imah jeung mariachi atawa gitaris ka serenade atawa nyanyi nya. Lalaki terus sing nepi ka wanoja nu asalna kaluar ti imah nya pikeun minuhan gusti. Lamun hiji awewe teu kawas suitor, manéhna moal datang kaluar nepungan manéhna. Sacara tradisional, awewe ngora hirup jeung maranéhanana kulawarga lahir nepi ka nikah. Lamun kulawarga teu kawas suitor, kulawarga bisa jadi tos cai dina manéhna. Dina Mexico, dating man customarily presents-na pendamping jeung kembang, coklat, boneka sato jeung nu séjénna tokens pangajén salaku bagian tina pacaran prosés. Lalaki sacara tradisional mayar pikeun kaping, kitu oge. Sacara tradisional, single Méksiko awewe condong jadi kolot, nungguan hubungan serius saméméh ngalakonan aktivitas seksual. A man resiko wanoja tungtung hubungan lamun manéhna tekenan nya boga sex, utamana di désa propinsi jeung di kalangan ngora jeung inexperienced. Bet Congcot hiji Los Angeles basis panulis sarta gaya jeung kaséhatan, kageulisan, jeung jasmani columnist pikeun ‘Dina Pegangsaan Majalah’ di San Fernando Lebak basis ti majalah ngaliwatan. Manéhna nyaéta publicist jeung seniman wawakil jeung klien di Northern jeung Southern California. Lulusan ti Vanderbilt University, Congcot geus gelar dina basa spanyol jeung seni rupa

About