Nu jelas kota modern jeung dunya kuna India, jeung pergaulan sababaraha budaya Mexico. Urang bisa diajak ngobrol ngeunaan eta pisan jeung nu taun ieu teu cukup papanggih nya. A cara hade pikeun cicing jeung hirup di Mexico, salaku teu Tatiana, pindah sakali ti Moscow dina ieu Cerah nagara. Meunang diideuan ku carita metot tina relokasi Tatiana di Amérika Méksiko Sarikat, pangalaman hirup nya jeung nasihat ngeunaan libur di nagara ieu. Kuring Tanya, lahir jeung digedékeun di Moscow. Nyakola salaku wartawan jeung fotografer, lulus ti jurnalistik fakultas Moscow state University, photojournalist. Jeung ayeuna, sapuluh taun hirup di Mexico. Di dieu kuring geus bisnis sorangan di fotografi jeung dua anak jeung kawarganagaraan dual jeung salaki mah Méksiko. Kuring sok hayang jadi fotografer, jeung lamun manéhna asup kana jurnalistik fakultas di MSU, journeys lila jeung mahiwal, aheng nagara mimiti pikeun narik kuring sabab kuring nempo dina portopolio, guru maranéhanana jeung peers fotografi ti sakuliah dunya. Salah sahiji bengkel dina fotografi di Éropa kuring papanggih hiji Méksiko fotografer Raul. Ieu kenalan ngajurung kuring ka Mexico. Anu bakal boga pikiran yen dina sapuluh taun mah bakal hirup di Mexico, urang geus kawin jeung dua budak jeung kulawarga poto Studio bisnis. Nu panggampangna cara pikeun ménta karésidénan jeung mangka kawarganagaraan di Mexico Méksiko nikah atawa kalahiran anak di nagara. Anjeun bisa ogé hirup di nagara for urangna lima taun ti resmi ngadaptar di karya jeung saterusna file pikeun kawarganagaraan. Atawa anjeun bisa nyieun hiji investasi dina ékonomi nagara jeung pikeun ménta kawarganagaraan di Mexico. Ieu ngan mungkin pikeun ngabandingkeun. Hirup di Mexico beda pisan. Contona, di dieu urang hirup di lega imah, rada ti apartemen. Atikan barudak jeung mayar ubar. Angkutan umum teu maju, kabeh ku mobil. Atikan sarta ku kituna pakasaban alus ieu teu sadia pikeun sadaya, ku kituna béda seukeut kana kelas sosial. Eta oge adat boga pembantu rumah tangga jeung nanjung a, eta téh teu mahal, jadi kumaha urang ti séjén sosio-ekonomi lapisan. Anjeun kudu ningali sagalana. Pikeun nempo sadaya tempat wisata di Mexico anjeun bakal butuh hiji taun sahenteuna. Usum tiis teu leuwih hade ka indit ka basisir, jeung di usum panas di puseur nagara jeung kota. Naha. Usum panas di Mexico usum hujan, sagara bisa jeung hurricanes pengkuh hujan beurat. Sarta dina usum tiris di kota tiis teuing ku laut anjeun bakal ngarasa paling nyaman.

Ayeuna dipaké éléktronik bébas otorisasina, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadaptar online dina website tina Embassy. Maranéhanana ngomong nu geura-giru bakal jadi batal. Karya karya ngan jeung ijin karya, anjeun kudu ngadaptar pikeun nuliskeun nagara ngaliwatan ondangan ti dunungan. Fluency dina basa spanyol sarta basa inggris baris jadi penting pisan. Di wisata wewengkon, contona, di Karibia, ngarasa luncat ka néangan gawé dina widang pariwisata. Mexicans jeung jiga, jeung teu sarua jeung rusia. Bedana utama nyaéta pikeun nunda sagala keur isukan, kungsi jadi pas waktuna, ayakeun di karya atawa dina kahirupan pribadi. Ieu ostentatious friendliness jeung imut nu euweuh leuwih ti hiji ekspresi civility, teu silaturahim, sakumaha loba Rusia di kahiji. Masarakat kelas mana kualitas anjeun hirup jeung dangong anjeun ka batur gumantung kana naon kelas sosial anjeun milik. Lantaran kitu nu disebut rasis, tapi tanda panghasilan. Dina waktu nu sarua, Mexicans anu pohara berorientasi kulawarga, tanggung jawab salaki jeung founding. Sarta tangtu, Mexicans sunda asing jeung ibadah kulit bodas. Lamun anjeun aya ti Éropa — loba leuwih alus. Amérika Sarikat jeung Amerika daek di dieu, ogé urang. Méksiko patriots, teu kalawan tarik ka nyempad nagara maranéhanana. Teu nyobian ka eupan eta borscht atawa pangsit, maranéhanana leuwih resep tacos — hiji plato tradisional Méksiko asakan. Anjeun kudu jadi bodas gadis jeung panon blue, mangka Méksiko salaki di suku anjeun. Ngan heureuy) sabenerna, kawas madhab sejenna, anjeun kudu néangan hiji jalma jeung karakter ampir sarua jeung kahirupan rencana. Atikan dibagi kana swasta akademi jeung state sakola. Atikan wajib nepi ka kelas sakola luhur. Sakola umum dianggap kurang loba swasta, aya mindeng overcrowded kelas, teu cukup guru, paripolah siswa anu kaluar tina control — ved loba barudak ti wewengkon goréng jeung ti kulawarga disadvantaged. Kebon swasta of Mexico, akademi jeung paguron luhur anu pohara nice. Aya hormat pikeun anak, aya mana satengah poé diajar di inggris jeung satengah dina basa spanyol. Aya mindeng ngajarkeun tambahan mata pelajaran: musik, seni, élmu jeung dina basa inggris. Atawa ispolzat: constructivism. Swasta akademi di Mexico anjeun bakal manggihan keur unggal rasa jeung anggaran. Barudak anu dibawa aya ku mobil — husus mantri mantuan barudak pikeun kaluar wahana jeung asup sakola pikeun nyingkahan a jam lalu lintas di hareup gerbang Kuliah jeung sagala kolot boga waktu ka drop off barudak maranéhanana dina waktu. Sanggeus kabéh, sakola dimimitian V. kami. Ieu pertanyaan jawaban anu mustahil. Méksiko masak alatan anak diversity, adherence ka tradisi jeung richness tina rasa, geus didaptarkeun ku UNESCO minangka warisan manusa dina tara jeung perancis. I nyarankeun dina unggal wewengkon secukupnya masakan has, utamana di pasar nu beroperasi dina tangtu poé minggu. Wajib kaasup: Duta, mol, guacamole, loba rupa bungbuahan tropis jeung es krim ti eta. Travel incomparable pangalaman maranéhanana jadi enrich dunya jero urang nyieun urang leuwih toleran ka cara nu beda-beda kahirupan, nembongkeun ka urang anyar facets dunya jeung sorangan. Ngimpi mah pikeun ngamimitian iinditan sakuliah Mexico jeung nyaritakeun ngeunaan eta mah instagram. Logika nyaéta pangalusna anjeun asisten dina pakansi di Mexico. Dina Mexico, mana bae bahaya teu bener madhab di Mexico geus aman téh bohong. Fokus dina panglawungan, dina déwan lokal, maranéhanana sorangan balitungan. Sarua intuisi bakal dipake lamun milih hiji tempat pikeun dahar beurang. Nempo hiji fun lokal balaréa munching aya pasti ngeunah, murah, tur teu diracun

About