Mexico, resmi Amérika Méksiko Sarikat nyaéta hiji nagara di Amérika Kalér, tepung wates jeung di Kalér ku USA, di Kidul-Wétan jeung Belize and Guatemala, di Kulon ku cai tina Teluk California jeung samudra Pasifik, di Wétan ku cai tina Teluk Méksiko jeung laut Karibia

About