Mexico — nagara di Amérika Kalér, tepung wates Kalér jeung Amérika Sarikat, di Kidul-Wétan jeung Belize and Guatemala, di Kulon ku cai tina Teluk California jeung samudra Pasifik, di Wétan ku cai tina Teluk Méksiko jeung laut Karibia.

Dina Mexico, minyak sasari, gas alam (salah sahiji anjog ka tempat di Amérika Latin), bijih beusi, walirang, ores of antimony, raksa jeung grafit.

Curah hujan anu tilu ratus genep ratus mm taun atawa kurang

Dina kalolobaan wewengkon asezare populata kidul dataran luhur, kaasup di Mexico city jeung Guadalajara, nu taunan jumlah curah hujan anu sarua nepi ka genep ratus rebu mm taun. Kolom suhu di wewengkon Kalér nu sajajar mimiti bulan ti dua dina usum tiris, usum panas lima belas, dina waktu nu sarua di basisir deukeut ka Kidul suhu konstan jeung teu leupaskeun di handap dua puluh darajat Celsius

About